Over Iris

“Verandering is de enige constante” – Heraclitus

Mijn expertise is het zien, begrijpen en aanvoelen wat nodig is om mensen en organisaties te begeleiden en te ondersteunen om hun authentieke kracht te benoemen te vertalen en tot uiting te laten komen.

Mijn passie is om mensen in contact te brengen en verbinding te laten maken met hun authentieke zelf. Dit doe ik door praktische tips te geven, zodat mensen hun persoonlijke kwaliteiten kunnen herkennen en deze kunnen vertalen in de dagelijkse werkelijkheid en daarmee het zelfbewustzijn vergroten.

Ik begeleid en ondersteun organisaties om hun strategische visie richting te geven en op die manier de geschikte teams te creëren en om de juiste persoon op de juiste plaats in te zetten. Mijn kracht ligt in het bouwen, verbinden en creëren. Ik ben een doener, praktisch en realistisch.

Ik ben energiek, eerlijk, empathisch, vrolijk, positief, slagvaardig en visionair. Ik ben iemand die kennis deelt, doorgeeft en overbrengt en die anderen graag helpt inzicht te verkrijgen. Ik pas me makkelijk aan vanuit flexibiliteit en respect.

Als mede-initiatiefnemer van Be Empowered is mijn visie dat verandering de enige zekerheid is die bestaat. Deze zekerheid kan je af laten hangen van externe factoren of zorgen dat je de kracht uit jezelf haalt. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen en organisaties in hun kracht te zetten.

Fotografie Jeroen Teunissen