Over ons

Match
De één is visionair, energiek, direct en van de grote lijnen. De ander is creatief, bedachtzaam en van de details. Daardoor zijn we complementair, staan we samen sterk en hebben we “best of both worlds” in deze co-creatie. We gunnen elkaar alles en streven ernaar om het beste uit onszelf en elkaar te halen. Daarmee zetten we onszelf en elkaar constant in onze eigen en gezamenlijke kracht.

Wat we delen is dat we bevlogen en leergierig zijn en constant op zoek naar meer zelfinzicht en uitdaging, maar ook inzicht in de ander en onze omgeving. Beiden zijn we gedreven, gepassioneerde people-persons, kennisdelers en halen we energie uit het delen van inzichten, perspectieven en denkwijzen met elkaar en met anderen.

Achtergrond
Na onze HRM studie, met specialisaties in Development en International HR, hebben we onze expertise bij verschillende werkgevers en opdrachtgevers in de praktijk mogen brengen.

Iris heeft ruim acht jaar gewerkt bij verschillende internationale organisaties, waar ze aan de start van haar carrière direct betrokken is geweest bij verschillende reorganisaties en verandertrajecten. Ze heeft op verzoek van het management op strategisch niveau haar expertise ingezet op o.a. recruitment beleid, talentmanagement en generatiemanagement. In haar laatste projectfunctie heeft ze een Internationale reorganisatie volbracht en (management)teams over de hele wereld gecoacht.

Tamara heeft bij verschillende organisaties de HR strategie mede-ontwikkeld, personeelsbeleid geïmplementeerd en team coaching gedaan. Ze heeft teams beter tot hun recht laten komen door de medewerkers bewust te maken van hun talenten en deze door te vertalen naar organisatie doelstellingen. Uiteindelijk is ze als zelfstandige begonnen en heeft zodoende meer organisaties kunnen helpen om de basis op orde te krijgen, de focus te bepalen en dit te vertalen in een personeelsbeleid.

Motivatie
Door de jaren heen hebben we veel mensen gesproken en geholpen die het gevoel hebben niet alles uit zichzelf en hun kwaliteiten te halen. Wat ons is opgevallen is dat velen van hen tot de realisatie zijn gekomen dat de meeste beslissingen die ze hebben genomen een gevolg zijn geweest van verwachtingen die hen zijn opgelegd (en die ze zichzelf hebben opgelegd).

Hoe meer we ons leven leiden door en voor een ander of iets anders, hoe verder we van onszelf af komen te staan en hoe harder de klap is wanneer we dit realiseren. Gelukkig maken we keuzes niet voor anderen, maar voor onszelf. En daar zit nu vaak de crux. Het is immers een aardige battle om het onderscheid te kunnen inzien tussen wie we werkelijk zijn en wat ons is opgelegd.

Na jaren lang verdiepen, reflecteren en workshops volgen willen wij ons nu inzetten om anderen dat duwtje te geven om het proces te doorlopen en de kracht uit zichzelf te halen.

Inspiratie
Inspiratie halen wij uit onze partners, familie, vrienden, vele coaches en teachers, organisaties waar we onze expertise hebben mogen inzetten en uitbouwen en alle ervaringen (zowel hoogte- als dieptepunten) waaruit we nieuwe inzichten hebben verkregen en nog steeds krijgen.

In 2009 hebben wij de Self empowerment sessies van Christine Rainbird gevolgd die ervoor hebben gezorgd dat wij nog meer zelfreflectie, bewustwording en focus hebben gekregen en beter wisten wie wij zelf waren, wat wij echt wilden bereiken en deze inzichten beter konden plaatsen in het grotere geheel. Zij heeft ons geïnspireerd en gemotiveerd om deze workshops vanuit onze eigen visie voort te zetten en te delen.