Sport & Teamspirit

Ben je voor jouw afdeling/team op zoek naar een effectieve sportieve training met een hoge dosis zelfreflectie en teaminzichten? Dan is dit iets voor jou en jouw team!

We gaan je zowel lichamelijk als mentaal verschillende uitdagingen geven en je aan de hand van sportieve en reflectie oefeningen helpen (nieuwe) inzichten te verkrijgen over jezelf en je team. We gaan jou en jouw team op een intensieve wijze in actie laten komen!

Tijdens deze workout zal je jouw kernkwaliteiten aan de hand van oefeningen ontdekken en delen met jouw team en vervolgens gaan we voor het team dieper in hoe elkaars kwaliteiten optimaal benut kunnen worden. Met deze inzichten worden de uitdagingen van het team ook inzichtelijk en ontstaat er (meer) begrip voor een constructieve verbetering van de samenwerking en communicatie.

Dit alles met als doel om op een actieve en inspirerende wijze jouw eigen en elkaars kwaliteiten optimaal te benutten om het onderste uit de kan te halen en voor het hoogst haalbare resultaat te gaan.

Kortom, we bieden je de ideale teamdag met individuele en gezamenlijke resultaten, waarin oefeningen worden gecombineerd met veel plezier en je hebt meteen een heerlijke workout gehad!

De Sport & Teamspirit programma’s bieden wij aan in samenwerking met gerenommeerde sportscholen (waaronder Gym3) die uitdagende en variërende sportprogramma’s aanbieden en uitsluitend werken met gespecialiseerde trainers en topsporters. In deze co-creaties nemen we jou en je team mee in een allesomvattend teamspirit programma, waarin je zowel fysiek als mentaal uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf en je team te halen. De programma’s kunnen bestaan uit diverse sport- en coaching elementen te denken aan kickboksen, bootcamp en/of crosspower in combinatie met zelfinzicht en teambuilding. Samen kijken we op basis van jullie wensen en behoeften wat het meest geschikte programma is. Geïnteresseerd? Stuur ons een berichtje of bel voor meer informatie.